Публікація

Аналіз роботи чат-боту БО “100 Життя” у І кварталі 2021 року

Наприкінці 2019 року УГСПЛ разом із БО “100% Життя” оприлюднили спеціалізований чат-бот для підвищення оперативності реагування на юридичні запити від людей, що живуть з ВІЛ/СНІД, уразливим до зараження ВІЛ та хворим на туберкульоз. Чат-бот розташований на порталах УГСПЛ, БО “100% Життя”, та в соціальних мережах Facebook, Instagram, Viber. Пропонуємо вашій увазі інформацію про кількість та тематику звернень через цей інструмент у І кварталі 2021 року.

 

Дані щодо роботи чат-боту у березні доступні тут.

На порталі УГСПЛ безоплатний чат-бот для оперативної юридичної допомоги клієнтам ЛЖВ знаходиться в правому нижньому куті сторінки.

Також чат-бот розташований на порталі БО “100% Життя”, та в соціальних мережах Facebook, Instagram, Viber.

Інструкція щодо користування чат-ботом знаходиться за посиланням.

Українська Гельсінська спілка з прав людини виконує проект «Юридичний захист людей, які живуть ВІЛ, ТБ та представників уразливих до ВІЛ груп населення через надання комплексної юридичної допомоги» за фінансової підтримки Благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» в рамках реалізації  проекту «Прискорення прогресу у зменшенні тягаря туберкульозу та ВІЛ-інфекції в Україні», що реалізується за фінансової підтримки Глобального фонду для боротьби з СНІДом, туберкульозом та малярією.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: