Публікація

Звіт про діяльність УГСПЛ за 2012 рік

Шановні колеги, партнери, донори і всі, кому не байдужа ситуація з правами людини в нашій країні! Від імені Української Гельсінської спілки з прав людини хочу подякувати вам за розуміння та підтримку нашої діяльності. 

Завдяки вам щодня десятки людей отримують допомогу та захист від свавілля посадових осіб. Ваша допомога робить можливим ведення стратегічних справ, які змінюють судову практику України та наближуються судочинство до стандартів справедливості.

Завдяки вам ми навчаємо адвокатів бути справжніми борцями за права людини. За вашої підтримки ми навчаємо людей захищати себе і бути свідомими громадянами своєї країни.

Кожна виграна нами справа, кожне відвойоване право — це наша спільна перемога, спільне досягнення. І ми обіцяємо, що будемо боротися далі. І будемо вдячні, якщо ви залишитесь з нами!

Особливу подяку висловлюємо Міжнародному фонду «Відродження», Фундації «Інститут відкритого суспільства», Національному Фонду демократії, Норвезькому Гельсінському комітету, Фонду Чарльза Стюарта Мотта, Посольству Королівства Нідерландів в Україні, Програмі розвитку Організації Об’єднаних Націй, Представництву Європейського Союзу в Україні, Посольству Сполучених Штатів Америки в Україні, Раді Європи, Фундації Дому Прав Людини, корпорації «Майкрософт».

З повагою,

Аркадій Бущенко

Виконавчий директор Української Гельсінської спілки з прав людини

Річний звіт УГСПЛ українською мовою:  (pdf-file)

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: