Публікація

Запрошуємо лідерів студентського самоврядування до участі в проекті «Університет – простір прав людини»

Освітній Дім прав людини в Чернігові в рамках Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» оголошує конкурс для активних студентів(ок)-лідерів на участь у Школі з прав людини для лідерів студентського самоврядування.

В процесі реалізації проекту «Університет – простір прав людини» з вересня  2018 р. по серпень 2019 року учасники/ці зможуть:

  • взяти участь у Школі з прав людини для лідерів студентського самоврядування,  тренінгах та вебінарах для  учасників/ць проекту  щодо підходу до організації освітнього процесу у ВНЗ, орієнтованому на права людини та демократичні цінності;
  • здійснити самооцінку свого навчального закладу щодо відповідності організації навчально-виховного процесу стандартам прав людини за методологією, розробленою програмою «Розуміємо права людини» та отримати рекомендації від експертів програми щодо покращення потенціалів закладу;
  • отримати консультації експертів під час дистанційних сесій;
  • організувати та провести за допомогою тренерів та експертів проекту заходи на рівні регіональної студентської громади для  активістів студентського самоврядування та викладачів ВНЗ
  • взяти участь у підсумковій Всеукраїнській конференції проекту під час якої відбудеться обмін досвідом і планування подальшої діяльності мережі « Університет – простір прав людини».


Якщо Ви готові до впровадження змін у системі вищої школи, орієнтованих на забезпечення  поваги до гідності, верховенства права, свободи і недискримінації – тоді ми чекаємо саме на ВАС для участі у Школі з прав людини для лідерів студентського самоврядування!

Школа з прав людини для лідерів студентського самоврядування в рамках проекту «Університет –  простір прав людини» надає можливість розпочати активну діяльність щодо створення атмосфери поваги до прав людини в навчальних закладах, здійснювати  політику відповідно до стандартів прав людини, удосконалити процедури прийняття рішень, побудувати ефективне дієве студентське самоврядування, знайти однодумців, стати частиною команди «Університет – простір прав людини» та багато іншого.

Проект реалізується за фінансової підтримки Міжнародного фонду “Відродження”, Освітнього Дому прав людини в Чернігові  та Фонду Домів Прав Людини. 

ЯК ПОДАТИ ЗАЯВКУ

Для участі у конкурсі:

Студенти ВНЗ мають надіслати мотиваційний лист (у довільній формі), в якому необхідно описати історію успіху діяльності студентської ради щодо захисту прав студентів ВНЗ та заповнити  реєстраційну анкету .

Лист і анкету просимо надсилати за адресою [email protected] з поміткою «Заявка на Школу з прав людини».

Останній термін подання заявки на участь у конкурсі: 23.00, 10 жовтня 2018 року.

Ваша заявка вважається зареєстрованою для участі у конкурсі, якщо ви отримали про це повідомлення від організаторів.

Конкурсний відбір складається з двох етапів:

Учасники, які за результатами конкурсу будуть запрошені до участі у навчальному курсі, отримають запрошення з логістичною інформацією від організаторів до 15 жовтня 2018 року.

Організатори забезпечують проживання та харчування учасників, витрати на проїзд до місця проведення Школи і у зворотньому напрямку.

Для отримання додаткової інформації звертайтесь за номером: 0664813905 – Олександра Козорог, менеджер проекту.

Чекаємо на Ваші заявки!

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: