Публікація

За народним депутатом України Кармазіним в Одесі стежили двоє невідомих.

Біля приміщення територіальної виборчої комісії №137 в Одесі охорона Юрія Кармазіна виявила у автомашині двох невідомих, які проводили приховану зйомку стеження за народним депутатом України, лідером Партії захисників Вітчизни, – повідомляє Ігор Столяров із Одеси.

На вилученій, за допомогою правоохоронних органів, у двох невідомих відеоплівці знята зустріч Юрія Кармазіна з кореспондентом всеукраїнського тижневика «Український Південь» Олександром Орловим та кореспондентом радіо «Свобода» в Одесі.

Під час цієї зустрічі йшла мова про участь пана Кармазіна у прямому ефірі української редакції радіо «Свобода». На відеоплівці, великим планом, знято і номер автомашини на якій пересувався народний депутат України Юрій Кармазін. Двоє невідомих не реагували на вимоги лідера Партії захисників Вітчизни пояснити свої дії.

На місці події побував і керівник Приморського райвідділу Одеси, полковник Іван Ястремський.

За словами Юрія Кармазіна: «Я звернувся до полковника Івана Ястремського з вимогою встановити всі данні про людей, які проводили стеження за мною. Плівка чітко показала, що їх цікавило з ким я зустрічаюся і на якому транспорті пересуваюся. Чи мета стеження зведення зі мною рахунків? Не знаю. Адже, я є політиком, який не влаштовує сьогоднішню Одеську міську владу. Я думаю, що приклади, які ми мали в історії Одеси, свідчать про те, що мабуть не з добрими намірами це було зроблено».

РУПОР

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: