Публікація

Як примусити прокуратуру розслідувати справу побиття адвоката Веремієнка? Ви можете допомогти!

Всі, хто хоче допомогти покарати міліціонерів, які побили адвоката Олега Веремієнка, можуть відправити листа до прокуратури Дніпровського району, в якому вимагати порушити кримінальну справу проти працівників міліції. Текст листа надається нижче. Просто поставте туди своє прізвище чи назву організації і надішліть поштою чи факсом (044 220-23-50)

Прокуратурі Дніпровського району

м. Києва

02094, вул. Лебедєва, 14, Київ

Від____________________________________

_______________________________________

 

30 липня 2012 в засобах масової інформації (інтернет видання Українська правда, 30 липня 2012 року) повідомили про побиття співробітниками Дніпропетровського районного управління міліції адвоката Олега Веремеєнка. Ці відомості підтвердив і його адвокат Віталій Сердюк.

Як стверджує Олег Веремеєнко, співробітники міліції не пропускали лікарів бригади швидкої допомоги до його підзахисної, яка раніше була побита в тому ж районному відділенні міліції. Після побиття Олега Веремеєнко доставили в лікарню швидкої допомоги з серйозними ушкодженнями. На фотографії, зробленій під час інциденту видно, як співробітники міліції спочатку тягнуть Олег Веремеєнко за руку, а потім затягують в якесь приміщення всередині районного відділення міліції.

Як видно з представленої інформації існують підстави говорити про вчинення зухвалого злочину: побиті співробітниками міліції затримана і її адвокат, це сталося у відділенні міліції, можливі серйозні наслідки для здоров’я потерпілих. До клієнта Олега Вермеенко не пропустили лікарів, незважаючи на заяву Олега Верееменка, що його клієнтка побита і потребує термінової медичної допомоги.

З урахуванням викладеного просимо порушити кримінальну справу відносно співробітників міліції, які допустили вищевказані правопорушення.

У разі порушення кримінальної справи просимо повідомити, чи були усунені співробітники міліції від виконання службових обов’язків до вирішення питання їх участі та вини у злочині і яка міра запобіжного заходу до них застосована, чи було проведено медичний огляд Олега Веремеєнко і його клієнта, які дії було вжито для встановлення обставин того, що сталося.

 

З повагою

 

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Вимагаємо припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів

Представники українського громадянського суспільства констатують небезпечну тенденцію щодо переслідування органами правопорядку антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів...

12 April 2024

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: