Публікація

Висновки міжнародних спостерігачів щодо проведення другого туру виборів будуть оприлюднені вже наступного дня після виборів

Міжнародні спостерігачі за президентськими виборами в Україні проводитимуть прес-конференцію в Києві, у понеділок 22 листопада.

Міжнародна місія спостерігачів, що здійснює моніторинг за ходом другого туру президентських виборів в Україні, оголосять свої попередні висновки на прес-конференції, що відбудеться в понеділок, 22 листопада, о 14:00, в приміщенні Українського Будинку Вчителя (м. Київ, вул. Володимирська, 57).

Місія є спільним заходом Офісу Демократичних Інституцій та Прав Людини ОБСЄ, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Ради Європи, НАТО та Європейського парламенту.

В роботі місії задіяні 45 довготермінових спостерігачів, які працюють на території України з 14 вересня, і близько 600 короткотермінових спостерігачів, які здійснюватимуть моніторинг безпосередньо в день виборів.

За більш детальною інформацією, звертайтеся за адресою:

OSCE Office for Democratic Institutions and Human Rights – Public Affairs Unit Aleje Ujazdowskie 19, 00-557 Warsaw, Poland Tel.: +48 22 520 06 00 ext. 4162 – Fax: +48 22 520 06 05 – E-mail: [email protected]

РУПОР

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: