Публікація

Вшанування пам’яті жертв збройного конфлікту. Боснійський досвід

УГСПЛ презентує матеріали програми, розробленої сараєвськими експертами щодо дослідження та розуміння механізмів правосуддя перехідного періоду та прав людини в конфліктних і постконфліктних ситуаціях.

A Bosnian Muslim woman cries during a funeral for 31 Bosnian Muslims killed at the beginning of Bosnian 1992-95 war, in the Bosnian town of Bratunac, 100 km's east of Sarajevo, Bosnia,on Wednesday, May 12, 2010. All victims including two girls 7 and 4 years old were exhumed from mass graves and identified by DNA method.(AP Photo/Amel Emric)

Пропонуємо до вашої уваги матеріали щодо проблемних питань вшанування пам’яті жертв збройного конфлікту як обов’язкової частини правосуддя перехідного періоду (Transitional Justice).

Озайомитись із оглядом можна ТУТ.

Надані матеріали підготовлені правозахисниками Боснії і Герцеговини для українських колег та є частиною тренінгу «Механізми правосуддя перехідного періоду та права людини в конфліктних та постконфліктних ситуаціях», який відбувся в Сараєво у грудні 2015 року в рамках проекту міжнародної технічної допомоги «Навчальні програми професійного зростання» (USAID).

фото – srebrenica-genocide.blogspot.com

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: