Публікація

Вітаємо Агенство США з міжнародного розвитку з 55 річницею від заснування

Шановна командо Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Українська Гельсінська спілка з прав людини, що впроваджує  проект USAID «Права людини в дії», висловлює щирі і сердечні вітання з нагоди 55-річчя заснування вашої організації!

3

Хочемо висловити велику подяку за вашу вагому підтримку проектів, направлених, зокрема, на захист прав та свобод людини. Завдяки вашому інтересу до важливих суспільних проблем разом нам вдалось посилити процеси демократичного реформування та ініціювати позитивні зміни на захист прав різних категорій осіб у різноманітних сферах. Такі кроки особливо потрібні в умовах збройного конфлікту, в якому опинилась наша держава, адже основоположні права людини, у тому числі на життя, за таких обставин неупинно порушуються та нівелюються. Співпраця з вами дозволила реалізувати низку ініціатив, націлених на привернення уваги до питань захисту прав людини, серед яких моніторингові візити до прифронтових регіонів, кампанії з документування порушень прав людини, безкоштовна правова допомога громадянам, освітні та інформаційні заходи та низка успішних стратегічних судових справ, які в подальшому будуть слугувати як важливий прецедент для правозахисту.

????????????????????????????????????

Бажаємо невичерпного ентузіазму та натхнення, які ви даруєте іншим організаціям, разом з величезним імпульсом до інституційного розвитку! Також дякуємо за ті зусилля, що USAID спрямовує на розв’язання нелегких завдань щодо позитивних суспільних перетворень в Україні.

hra_ua_5

Матимемо честь й надалі співпрацювати з Вами задля розвитку правозахисної сфери та демократичної розбудови країни в цілому!

13606542_1012282922152997_1438048294886904786_n

З повагою,

Колектив Української Гельсінської спілки з прав людини

та команда проекту USAID «Права людини в дії»

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: