Публікація

Відбулись перші семінари навчального курсу «Стандарти прав людини в практиці адвокатів та суддів»

27-28 та 29-30 квітня 2017 року відбулися два очних семінари у рамках навчального курсу «Стандарти прав людини в практиці адвокатів та суддів».

Загалом за два дні у семінарах взяв участь 51 адвокат та суддя зі всієї України, які є учасниками навчального курсу, що впроваджується Українською Гельсінською спілкою з прав людини.

SAMSUNG CSC

Ціллю семінарів було очне знайомство з учасниками навчального курсу «Стандарти прав людини в практиці адвокатів та суддів». Також організатори ставили за мету познайомити учасників з практичними аспектами застосування знань отриманих під час онлайн-навчання на курсі.

SAMSUNG CSC

Як зазначила одна з учасниць семінару, «навіть враховуючи те, що вже була присутня на подібному семінарі минулого року та враховуючи пройдений матеріал, однозначно, що мною отримані нові знання. Окрім того, з’явилися речі, на які після семінару почала дивитись зовсім з іншого боку. Семінар був корисним і перевершив очікування повністю!»

SAMSUNG CSC

За результатами семінарів лише 35 учасників з 51 продовжать навчання на курсі. Можливо, саме тому під час семінару учасники проявляли максимальну активність: протягом навчання не припинялися запальні професійні дискусії, підіймалося багато додаткових питань.

Проведені очні семінари є частиною навчального курсу «Стандарти прав людини в практиці адвокатів та суддів», що впроваджується Українською Гельсінською спілкою з прав людини. Загальною метою курсу є сприяння дотриманню та захисту прав і свобод людини в Україні, імплементації міжнародних стандартів прав людини до національної правової системи через посилення професійного потенціалу практикуючих судових юристів.

SAMSUNG CSC
Групове фото учасників семінару 29-30 квітня

Цей захід став можливим завдяки проекту «Права людини в дії», який впроваджує Українська Гельсінська спілка з прав людини завдяки щедрій підтримці американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Американський народ, через USAID, надає економічну та гуманітарну допомогу по всьому світу понад 50 років. В Україні допомога USAID надається у таких сферах як: економічний розвиток, демократія та управління, охорона здоров’я і соціальний сектор. Починаючи з 1992 р., Агентство США з міжнародного розвитку надало Україні технічну та гуманітарну допомогу на суму 1,8 мільярда доларів.

Детальнішу інформацію про програми USAID в Україні можна отримати на офіційному веб-сайті USAID http://ukraine.usaid.gov та сторінці у Facebook https://www.facebook.com/USAIDUkraine.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: