Публікація

Відбудеться обговорення законопроекту про доступ до інформації

Харківська правозахисна група запрошує Вас взяти участь у черговій зустрічі робочої групи з питань свободи вираження поглядів в формі круглого столу “Доступ до Інформації в Україні. Удосконалення законодавства і практика”.

У програмі круглого столу:

1) Презентація результатів спільного проекту Article 19, Інституту масової інформації та Харківської правозахисної групи;

2) Обговорення 5-ї редакції законопроекту “Про внесення змін до Закону України “Про Інформацію” (нова редакція);

3) Практика доступу до інформації, яка знаходиться у розпорядженні апеляційних судів, обласних управлінь МВС та прокуратури та інших правоохоронних органів.

У роботі круглого столу беруть участь експерти міжнародної організації зі свободи вираження Article 19 Федеріка Пріна та Морріс Ліпсон. Забезпечується синхронний переклад.

Круглий стіл буде проведений у вівторок 17 лютого в зеленій залі Будинку профспілок (вхід з площі Незалежності, 2-й поверх) з 10.00 до 17.00 (обід з 13.30 до 14.30).

З питань реєстрації, а також отримання проекту закону, коментарів жо нього міжнародних експертів, а також пояснення експертів Харківської правозахисної групи можна отримати надіславши запит на адресу секретаріату РУПОРу: [email protected]. На круглому столі можна отримати ці матеріали в друкованому вигляді.

Секретаріат Ради українських правозахисних організацій

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: