Публікація

В Чернігві обговорили питання оподаткування підприємств громадських організацій інвалідів

22 листопада заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Наталія Білоус провела засідання Регіональної комісії з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів у Чернігівській області.

За результатами засідання вирішено „Центру соціально-трудової та професійної реабілітації інвалідів” надати дозвіл на право користуватися пільгами з оподаткування на період з 1 грудня 2006 року до 1 грудня 2007 року згідно з підпунктом 7.12.1 пункту 7.12 статті 7 Закону України „Про оподаткування прибутку підприємств”. Крім того, членами комісії одностайно було схвалено пропозицію щодо надання колективному підприємству „РІД” Чернігівської громадської організації сімей, в яких виховуються діти – інваліди дитинства, „Гіпократ” дозволу на право користування пільгами з оподаткування на період з 1 листопада 2006 року до 1 листопада 2007 року згідно з підпунктом 7.12.1 пункту 7.12 статті 7 Закону України „Про оподаткування прибутку підприємств” та підпункту 5.2.1. пункту 5.2. статті 5 Закону України „Про податок на додану вартість”.

Також взято до уваги пропозиції, внесені на розгляд комісії керівниками зазначених підприємств, стосовно налагодження співпраці з іншими підприємствами міста у питанні отримання замовлень на виготовлення швейної продукції, здійснення пакувальних робіт; виділення коштів на оплату праці викладачів гуртків для дітей з обмеженими можливостями, що діють при громадських організаціях.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: