Публікація

УГСПЛ зустрілась зі студентами Коледжу Європейського університету

3 жовтня, у рамках навчальної поїздки до України, група студентів Коледжу Європейського університету (Натолінський кампус, Варшава) зустрілась з представниками Української Гельсінської спілки з прав людини.

1йй

Метою навчальної поїздки було знайомство з правозахисними організаціями України, вивчення змін у взаємодії влади та громадянського суспільства. Особливу увагу студенти приділили вивченню ситуації, пов’язаній зі збройною агресією з боку Російської Федерації. У зустрічі взяли участь виконавчий директор  УГСПЛ Аркадій Бущенко, юрист Центру стратегічних справ Надія Волкова, керівник Центру документування Олексій Біда , координатор з міжнародної адвокації Максим Петров та Валентина Потапова, координатор з питань освітніх заходів.

Студенти задавали дуже багато питань щодо діяльності УГСПЛ Аркадію Бущенко. Жвавий інтерес викликали питання щодо збройного конфлікту на Сході — Надія Волкова та Олексій Біда презентували аналітичні звіти з цієї тематики. Також, Центр документування презентував інтерактивну Мапу пам’яті, де зібрані дані про понад десять тисяч загиблих у воєнному конфлікті. На завершення зустрічі студенти переглянули фільм «Транзинтній пункт» та обговорили питання гібридної війни, пропаганди та особистої відповідальності кожної людини за збереження миру.

1вв

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: