Публікація

УГСПЛ зустрілась з німецькими дослідниками

УГСПЛ зустрілась із представниками Інституту європейської політики та проекту «Платформа для аналітики та міжкультурної комунікації»

7 листопада 2018 року видалось вдалим днем для команди Української Гельсінської спілки з прав людини. Тоді до нашого офісу завітала досить яскрава команда молодих дослідників із Німеччини Цю талановиту молодь об’єднали Інститут європейської політики (Берлін) та проект “Platform for Analytics and Intercultural Communication”. Проект спрямований на розвиток українських «мозкових центрів», створення синергії між українськими та німецькими аналітичними центрами, обмін знаннями та міжкультурними компетенціями, які необхідні для успішної співпраці.

Разом з Богданом Мойсою, Ксенією Семьоркіною та Олегом Мартиненком німецькі дослідники мали нагоду порівняти власні уявлення щодо наявних в Україні проблем, пов’язаних із дотриманням прав людини за умов збройного конфлікту. Були обговорені аспекти захисту вразливих категорій населення, законодавчих ініціатив, співпраці неурядового сектору з органами влади. Подальша співпраця може вважатися досить цікавою творчою перспективою.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: