Публікація

УГСПЛ візьме участь у Національній правозахисній НЕконференції

Вдруге до Дня прав людини, 9 та 10 грудня, у Києві відбудеться Національна правозахисна неконференція

Під час заходу представники громадських організацій, органів державної влади та міжнародних структур зберуться, щоб обговорити актуальні виклики, що постали перед Україною та світом, та запропонують власні бачення їхнього вирішення. НЕконференцію організовано Центром громадянських свобод та платформою Правозахисний порядок денний. Заходи відбуватимуться в готелі «Русь» (Київ, вул. Госпітальна, 4).

Представники Української Гельсінської спілки з прав людини також візьмуть участь у різних тематичних секціях НЕконференції.

Виконавчий директор Української Гельсінської спілки з прав людини Олександр Павліченко візьме участь у трьох секціях НЕконференції – «Що вдалось зробити в рамках судової реформи?» (субота, 15:00-16:30), «Друга хвиля судової реформи: що робити далі?» (субота, 17:00-18:30) та «Справи Майдану: чи варто чекати справедливості?» (неділя, 10:00-11:30).

DSC_7982-1
Виконавчий директор УГСПЛ Олександр Павліченко

10 грудня УГСПЛ куруватиме четверту і останню тематичну секцію «Чи можуть інструменти міжнародного та перехідного правосуддя допомогти Україні у вирішенні існуючих правових проблем?». Модератом виступить керівник аналітичного напрямку УГСПЛ Олег Мартиненко.

Олег Мартиненко
Керівник аналітичного напрямку УГСПЛ Олег Мартиненко

Також із доповідями у рамках секції Спілку представлять юрист Центру стратегічних справ Аліна Павлюк, адвокат Центру стратегічних справ Олена Сапожнікова, координатор проекту Валентина Потапова, координатор з неформальної освіти Максим Єлігулашвілі, юрист спеціалізованої громадської приймальні з питань Криму Максим Тимочко, координатор освітніх програм для юристів та адвокатів Дар’я Свиридова та координатор аналітичного напрямку Алла Блага. Адвокат Олена Сапоржнікова презентує проект «Думайдан-2017: гуртуємось біля Шатра порозуміння». Секція відбудеться у неділю з 12:00 до 13:30.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Вимагаємо припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів

Представники українського громадянського суспільства констатують небезпечну тенденцію щодо переслідування органами правопорядку антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів...

12 April 2024

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: