Публікація

УГСПЛ продовжує публікацію матеріалів річної доповіді «Права людини в Україні – 2017»

Українська Гельсінська спілка з прав людини публікує матеріали в рамках підготовки річної доповіді правозахисних організацій «Права людини в Україні – 2017»

Щорічний звіт включає реферативний огляд проблем, пов’язаних з дотриманням прав людини в Україні під час збройного конфлікту. Серед проблем, розглянутих у доповіді, особливим чином постають проблеми вимушених переселенців та їх участі в управлінні державними справами, умови проживання громадян в ОРДЛО, незадовільний хід інституційних реформ та ін.

Наразі на сайті додано розділи присвячені праву на справедливий суд і праву на правову допомогу, праву на приватність, свободі мирних зібрань, протидії дискримінації, правам людей з інвалідністю та ін.

Ознайомитись із доступними розділами можна на сайті за цим посиланням. Публікація постійно оновлюється.

Публікація підготовлена та видана в рамках проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Права людини в дії», який впроваджується Українською Гельсінською спілкою з прав людини.

Погляди та інтерпретації, представлені у цій публікації, не обов’язково відображають погляди USAID або Уряду США. Відповідальність за вміст публікації несуть виключно автори та УГСПЛ.

Американський народ через USAID надає економічну та гуманітарну допомогу по всьому світу понад 55 років. В Україні допомога USAID надається у таких сферах, як: економічний розвиток, демократія та управління, охорона здоров’я і соціальний сектор. Починаючи з 1992 р., Агентство США з міжнародного розвитку надало Україні технічну та гуманітарну допомогу на суму 1,8 мільярда доларів. Докладнішу інформацію про програми USAID в Україні можна отримати на офіційному веб-сайті USAID http://ukraine.usaid.gov та сторінці у Facebook https://www.facebook.com/USAIDUkraine.

Фото Володимира Балуха на обкладинці – «Copyright © 2018 RFE/RL, Inc. Передруковується з дозволу Радіо Вільна Європа / Радіо Свобода»

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: