Публікація

УГСПЛ підписала Меморандум про співпрацю з Мін’юстом та МОН

Підписання документу відбулось 10 квітня 2018 року

Меморандум затверджує взаємодію Спілки та міністерств у створенні ефективної та функціональної системи освіти у сфері прав людини. Меморандум підписали виконавчий директор УГСПЛ Олександр Павліченко, заступник Міністра юстиції Сергій Петухов та заступник Міністра освіти та науки Павло Хобзей.

Павло Хобзей, Сергій Петухов та Олександр Павліченко
Павло Хобзей, Сергій Петухов та Олександр Павліченко

Ми домовились об’єднати зусилля для забезпечення ефективного реформування системи правової освіти, задля реалізації Плану заходів Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року та виконання Плану дій Загальнодержавної програми з освіти в сфері прав людини.

DSC_1599

Разом ми реалізовуватимемо Стратегію інформування громадян про гарантовані їм Конституцією та законодавством України права, працюватимемо над системними змінами у сфері прав людини та дотримання цих прав; а також сприятимемо громадським ініціативам, спрямованим на налагодження конструктивного діалогу між громадянським суспільством і владою. Також ми спільно підтримуватимемо правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!», та сприятимемо проведенню моніторингу освіти в сфері прав людини у системі освіти України.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: