Публікація

УГСПЛ оголошує збір експертних матеріалів для підготовки доповіді правозахисних організацій «Права людини в Україні — 2017»

Українська Гельсінська спілка з прав людини оголошує збір експертних матеріалів для підготовки доповіді правозахисних організацій «Права людини в Україні — 2017»

До підготовки доповіді запрошуються експерти неурядових та міжнародних організацій, фахівці органів влади, представники навчальних та наукових закладів.

Теми, що пропонуються для висвітлення експертами, відповідають традиційному розподілу в доповіді «Права людини в Україні».

Проте кандидати заохочуються до подання на розгляд власних тем для висвітлення на сторінках доповіді.

Для включення в доповідь приймаються матеріали двох видів:

  1. авторські тексти обсягом до 18 тис. знаків (з пробілами), в яких будуть відображені основні тенденції та загрози в конкретній галузі прав людини, аналіз недоліків законодавчої практики, надані рекомендації державі щодо покращання ситуації;
  2. дайджести (до 4 тис. знаків з пробілами) найбільш знакових публікацій в конкретній галузі прав людини, які можуть бути рекомендовані в якості фахових текстів для експертного середовища.

Підготовка матеріалів не передбачає компенсацій витрат авторського часу у вигляді гонорару та здійснюється виключно на добровільних засадах.

Усі зазначені матеріали, запитання та пропозиції очікуються до 25 грудня 2017 року за адресою [email protected]

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: