Публікація

Центр документування УГСПЛ прийняв участь у створенні фільму “Зниклі в полоні. Розслідування Громадського” (відео)

У травні та червні 2019 року правозахисники Центру документування УГСПЛ допомагали ТБ-каналу Hromadske TV у створенні документального фільму “Зниклі в полоні” присвяченого проблемам пов’язаним із визволенням військовополонених ЗСУ.

З боку Центру документування УГСПЛ знімальній групі був наданий значний обсяг інформації щодо подій на сході України в серпні-вересні 2014 року.

Також значна частина фільму присвячена темі належного розслідування військових злочинів та юридичним аспектам щодо покарання Україною військових злочинців з боку т. зв. Л/ДНР та РФ.

Ексклюзивне інтерв’ю щодо цієї тематики надав юрист УГСПЛ Максим Тимочко.

 

Проект реалізовується в рамках спільного конкурсу Міжнародного фонду «Відродження» та Програми розвитку ООН за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії «Подолання безкарності за масові порушення прав людини та інші міжнародні злочини, вчинені в умовах збройного конфлікту».

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Вимагаємо припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів

Представники українського громадянського суспільства констатують небезпечну тенденцію щодо переслідування органами правопорядку антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів...

12 April 2024

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: