Реєстрація учасників Олімпіади юридичних клінік з консультування клієнтів - Українська Гельсінська спілка з прав людини
Повернутись назад

Реєстрація учасників Олімпіади юридичних клінік з консультування клієнтів

Анонс

Національна Олімпіада юридичних клінік з консультування клієнтів, 2016 знову проходитиме в Національному університеті “Острозька академія” 10-12 березня.

Змагання проводяться з метою підвищення рівня знань та майстерності студентів-правників при провадженні юридичної практики; розвитку аналітичних та комунікативних навичок у роботі майбутнього юриста з клієнтом; обміну досвідом якісної підготовки юристів на міжнародному рівні.

В Україні Олімпіада з консультування клієнтів вперше була проведена у 2005 році на базі Національного університету “Острозька академія”. Відтоді на постійній основі змагання щорічно відбувалися приблизно до 2009-2010 року. Однак з того часу і до 2015 року проведення Олімпіади зупинилося через відсутність фінансування та ініціативи з боку представників юридичних клінік.

В березні 2015 року завдяки підтримці Міжнародного фонду “Відродження” Національна Олімпіада юридичних клінік з консультування клієнтів була відновлена. В ній взяли участь 16 команд з усієї України.

Команда-переможець, за фінансової підтримки МФ “Відродження” та Американського Агентства з Міжнародного Розвитку (USAID) гідно представила Україну на Міжнародних Змагання в м. Лінкольн, штат Небраска, США.

Цього року Міжнародний раунд Змагань проходитиме в м. Вінздор, Канада,  27-30 квітня.

Зареєтруватися для участі в Національній Олімпіаді можна за посиланням. Зверніть увагу, що ця форма є обов’язковою для заповнення. Тільки ті команди, які пройдуть реєстрацію за цією формою, будуть зараховані як учасники Олімпіади з консультування клієнтів.
Реєстрація триватиме до 25 лютого 2016 року включно. Після цієї дати зареєструватися вже не можна буде!

Також просимо відразу, як вам буде відомо про дати та час приїзду/від’їзду – повідомити про це на електронну скриньку [email protected] . В темі листа вказати назву юр. клініки.

Програму заходу буде сформовано ближче до кінця лютого, коли буде відома точна кількість учасників.

У випадку виникнення будь-яких додаткових запитань – звертайтеся на електронну адресу [email protected] або за телефоном 097 703 48 55.

Офіційні Правила Олімпіади та фабули для підготовки учасників можна знайти. зокрема, за цим посиланням.