Публікація

Традиційні Літні курси з прав людини в країнах Бенілюксу

Школа досліджень в сфері прав людини (Нідерланди, м. Утрехт) та Католицький університет м. Льовен (Бельгія) проводять з 23 серпня по 3 вересня 2004 року традиційні Літні курси з прав людини.

Перший тиждень занять пропонується провести в м. Гаага (Нідерланди), а другу – в м. Льовен (Бельгія). Учасники курсів відвідають Міжнародний Суд та міжнародний трибунал по колишній Югославії в Гаазі, Раду Європи та європейський суд з прав людини у Страсбурзі (Франція).

Кандидати на участь в курсах повинні мати вищу освіту в сфері прав людини або суспільних наук. Бажано, щоб у них був науковий та практичний досвід в сфері права або прав людини. Всього буде відібрано 25 учасників, в основному від 25 до 35 років. Знання англійської мови обов’язкове.

Вартість навчання – 1450 Євро (сніданки та вечері не включено). Можливе покриття витрат Оргкомітетом на дорожні витрати, проживання та навчання.

Кінцевий термін подачі заявок – 15 травня 2004 року.

Разом із заявкою слід надіслати своє резюме (curriculum vitae) та лист-мотивацію. Ті, хто просить про фінансову підтримку також мають долучити лист-рекомендацію. Усі документи надсилаються на англійській мові.

Більш докладна інформація про курс та форму заявки доступна на англійській мові по адресу: http://www.law.uu.nl/english/orm/summercourse.

Контакт:

Нідерланди – Утрехт

Ms Siska van Gelderen

Secretariat Summer Course Human Rights 2004

School of Human Rights Research

Janskerkhof 3

3512 BK Utrecht

The Netherlands

Тел: +31 (30) 253 8033, 253 8034

Fax: +31 (30) 253 7168

e-mail: [email protected]

Секретаріат Ради українських правозахисних організацій

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: