Публікація

„Свобода слова” в новому Цивільному кодексі

Інститут Політики за підтримки Київського регіонального відділення Фонду Євразія запрошує взяти участь у роботі “круглого столу”: ”Обговорення проектів змін до Цивільного та Цивільно-Процесуального Кодексів України”.

Під час роботи “круглого столу” буде обговорено діючий з січня цього року Цивільний і Цивільно-процесуальний кодекси України в частині, що стосується питань забезпечення свободи слова, а також розглянуто проекти поліпшення законодавства у цій сфері.

З 1 січня цього року в дію вступили ті норми Цивільного Кодексу, які широко критикувалися громадськістю у зв‘язку з тим, що можуть становити загрозу для свободи слова в Україні та тому, що суперечать іншим законам.

У роботі „круглого столу” візьмуть участь розробники проекту закону про внесення змін до Кодексів, члени профільних Комітетів Верховної Ради, зокрема Голова Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації Микола Томенко, експерти, журналісти.

„Круглий стіл” буде проведено у середу, 11 лютого 2004 р., у приміщенні Національної Спілки журналістів України (вул. Хрещатик, 27-а, 2 поверх), початок  о  10-00.

Контакт:

296-35-57, 296-59-33.

Секретаріат Ради українських правозахисних організацій

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: