Публікація

Судовий детектив

Ви любите читати детективи? Він перед вами. Хоча шукати в ньому доведеться не злочинців, а тих, кому за обов’язком служби належить боротися зі злочинцями, а саме: міліцію, суди, прокуратуру. Ловити, що б змусити їх працювати. О, це не просте заняття! Наші правоохоронні органи, судова система звела цю втечу від реальних справ у свою норму. Їх гасло як у знаменитих мавп:

«Не бачу, не чую, не скажу або скажу що-небудь через місяць », ховаючись за закон« Про звернення громадян ».

Напевно, як людина звичайний, я б віддала перевагу злочин обійти стороною, але так склалися обставини: я, моя сім’я, змушені захищати свій дім від жадібних і блатних сусідів з промовистим прізвищем Грішок. Ми змушені, займається цим 2,5 роки, володіючи повним пакетом документів, що підтверджують наше право на наш будинок. І тим не менш …
Щоб зрозуміти в атмосфері якої злоби ми живемо, необхідно подивитися цей відеоролик, де сімейство Грішок – мати і син, кидають у нас і до нас у вікна каміння. Не знаю, хто і як сприймає цей відеоряд, але для мене самим жахливим були прямі погрози нашому синові, а вже камені – скоріше прояв нескінченної злоби і безсилля.

<object width=”640″ height=”385″><param name=”movie” value=”

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: