Публікація

STOP насильству щодо жінок

Міжнародна Амністія 5 березня 2004 року розпочинає всесвітню кампанію “STOP насильству щодо жінок” та працюватиме для викорінення цього найбільш розповсюдженого виду порушень прав людини. Насильство щодо жінок – це ракова пухлина, яка роз’їдає підвалини кожного суспільства, кожної країни світу, заявила вчора Ірена Хан, Генеральний Секретар Міжнародної Амністії.

Розгортаючи свою світову кампанію „STOP насильству щодо жінок”, Міжнародна Амністія закликає кожну жінку і кожного чоловіка вжити негайних заходів для покращання цієї скандальної ситуації з правами людини.

5 березня 2004 року Українська Асоціація “Міжнародна Амністія” (далі УАМА) презентуватиме цю кампанію в Україні, у Києві. Планується проведення прес-конференції, презентація Звіту Міжнародної Амністії „Це в наших руках – „ STOP насильству щодо жінок”, дискусія, а також перформенс. Звіт “Це в наших руках – „ STOP насильству щодо жінок” розглядає різні причини насильства – від військового конфлікту до насильства у родині та шкідливих звичаїв, які намагаються контролювати жіночу сексуальність. Важливою частиною презентації є обговорення з представницями/ками жіночих і правозахисних НГО конкретних акцій та заходів плану дій Міжнародної Амністії для України, який буде реалізовуватися у партнерстві з українськими громадськими організаціями та передбачає визначення конкретних партнерських організацій.

Ми запрошуємо Вас взяти участь в цьому важливому та цікавому заході.

Дата та місце проведення будуть уточнені 27 лютого 2004 року.

Шановні колежанки та колеги, просимо Вас повідомити офіс УАМА про Ваше бажання взяти участь в презентації та обговоренні. Будь ласка, надішліть Ваше повідомлення до 3 березня 2004 року на адресу: [email protected] або по факсу: 044 443-78-78, тел. 469-70-27. Контактна особа – Антоніна Барановська.

 До уваги регіональних організацій! В період з 9 до 25 березня 2004 року УАМА проведе презентацію кампанії “STOP насильству щодо жінок” та обговорення у Львові, Івано-Франківську, Черкасах, Макіївці, Дрогобичі. Запрошуємо представників цих регіонів. Будь ласка, повідомте офіс УАМА про Ваше бажання взяти участь у презентації та обговоренні на адресу: [email protected] або по факсу: 044 443-78-78, тел. 469-70-27. Контактна особа – Антоніна Барановська.

Як правозахисна організація, ми мобілізуємо наших членів і активістів жіночих і правозахисних організацій та своїх прихильників. Насильство щодо жінок не є чимось нормальним, законним чи прийнятним, і його не можна виправдати або змиритися з ним. Воно повинно бути припинене”, – закликає Ірена Хан. „Це в наших руках – домогтися змін, і принести права людини до себе додому.”

Українська Асоціація “Міжнародна Амністія”

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: