Публікація

Семінар Інтерньюзу та Ради Європи з європейських стандартів свободи слова

Інтерньюз спільно з Радою Європи 27 – 28 квітня 2004 року проводять навчальний семінар для юристів „Європейські стандарти свободи слова (стаття 10 Європейської конвенції про захист прав людини та основних свобод)”.

На семінарі викладатимуть експерти Ради Європи, а також найкращі українські експерти у цій галузі. Теми семінару включатимуть практику застосування статті 10 Конвенції Європейським судом з прав людини, аналіз українського законодавства на предмет його відповідності міжнародним стандартам свободи слова та практику застосування міжнародних стандартів свободи слова в Україні. Зокрема, тематика включатиме питання щодо:

– захисту честі та гідності (дифамації);

– втручання у приватне життя;

– доступу до інформації;

– захисту журналістських джерел та інші. 

Вхід на семінар безкоштовний, однак відбір учасників є конкурсним. Ті, хто бажає взяти участь, мають заповнити анкету та надіслати її за вказаними нижче координатами до 18 квітня. Витрати учасників з регіонів (проїзд та одна доба в готелі) за потреби можуть бути покриті організаторами. З усіх питань, у тому числі для отримання анкети ви можете звертатися до Тетяни Дарадан електронною поштою [email protected] чи телефоном (факсом) (044) 458 44 40.

Результати відбору будуть повідомлені вам 20 квітня. 

Зверніть увагу, що семінар розрахований на осіб, які:

– мають юридичну освіту або є студентами юридичних факультетів;

– працюють із засобами масової інформації чи журналістами або мають зацікавленість  працювати з ними у найближчому майбутньому;

– як правило не відвідували подібних семінарів у минулому.

Семінар відбудеться в офісі Інтерньюзу: м. Київ, вул. Ризька, 15. Їхати тролейбусом №16 від Майдану Незалежності або від метро „Лук’янівська” до зупинки „Вулиця академіка Грекова”). Початок семінару 27 квітня 2003 року о 9.30, закінчення 28 квітня о 15.00.

Секретаріат Ради українських правозахисних організацій

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: