Публікація

Сайт Центру стратегічних справ оновив свій інтерфейс

Precedent.in.ua зробив наголос на аналітичній діяльності Центру

Сайт Центру стратегічних справ Української Гельсінської спілки з прав людини тепер виглядає по-новому.

За словами Олени Сапожнікової, редактора та аналітика сайту, ідея ребрендингу ресурсу виникла через об’єктивні причини. Його попередня версія створювалася для висвітлення діяльності Платформи стратегічного судового захисту, куди, окрім Центру стратегічних справ, входили ще декілька організацій. По завершенню проекту перед колективом Центру постала необхідність у переформатуванні порталу, оскільки час диктував нові вимоги не лише до вигляду матеріалу, але і до його змісту, тематичного наповнення.

Записати

Нині в основу сайту покладено аналітику, яка створюється юристами Центру стратегічних справ. Це огляди рішень міжнародних інституцій, переклади, аналітичні статті, замітки тощо. Зокрема, на головній сторінці розміщено деякі аналітичні продукти ЦСС: повну електронну версію збірки “Precedent UA – 2015”, огляди рішень Європейського суду щодо України за 2015-ий рік, огляди рішень Великої палати Європейського суду, “Інструкцію щодо захисту в Європейському суді з прав людини права власності та права на повагу до житла, порушених під час подій в зоні АТО” та інші.

Окрім цього, на сайті створено нову рубрику – “Виконання рішень Європейського суду з прав людини”, яка буде постійно поновлюватися.

Запрошуємо на оновлений сайт Центру стратегічних справ УГСПЛ за посиланням.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: