Публікація

Результати моніторингу дотримання прав людей з психічними розладами

До Вашої уваги пропонуємо витяг із попередніх результатів дослідницького проекту «Моніторинг українського законодавства стосовно дотримання прав і законних інтересів людей з психічними розладами та проблемами психічного здоров’я».

Текст витягу є тут: doc-file (164.352 kb)

Проект реалізує громадська організація М’АРТ за фінансової підтримки Міжнародного Фонду «Відродження». У проекті беруть участь представники ще 8-ми неурядових організацій, індивідуальні експерти.

Представлені матеріали є витягом із попередньої версії доповіді за результатами моніторингу. У червні 2006 року будуть підготовлені друкована та електронна версії доповіді. Доповідь буде надіслано до органів влад. Вона буде розповсюджуватись через засоби масової інформації та неурядові організації.

Матеріал, що пропонується для ознайомлення є результатом аналізу права стосовно проблеми, проведених фокус-груп з опікунами людей з психічними розладами, лікарями-психіатрами, представниками фахових неурядових організацій.

За результатами доповіді заплановані правові, політичні, просвітницькі та інформаційні дії.

Запрошуємо Вас до співпраці! Ми дуже зацікавлені у Ваших коментарях, зауваженнях та пропозиціях до наведеного нижче матеріалу. Особливо актуальними вони будуть до 10 травня 2006 року.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: