Публікація

„Регіональні особливості дотримання прав людини в Україні”

Відбувся круглий стіл „Регіональні особливості дотримання прав людини в Україні”, організований Українською Гельсінською спілкою з прав людини.

Круглий стіл відбувався 26 вересня 2006  На круглому столі була представлена Доповідь УГСПЛ про регіональні особливості дотримання прав людини в Україні та обговорені її висновки та рекомендації. Участь у заході взяли правозахисники з різних регіонів України, політики, науковці та журналісти.

Круглий стіл є частиною  проекту „Регіональні аспекти дотримання прав людини в Україні”, який реалізовується за фінансової підтримки Дирекції з питань розвитку та співробітництва Швейцарії.

Проект спрямовано на вироблення частини державної політики в сфері прав людини з метою об’єднання країни та подолання її поділу на схід чи захід. Дослідження, окрім аналізу фактів порушень прав людини та основних свобод, міститиме рекомендації для органів державної влади та місцевого самоврядування, неурядових організацій та донорських інституцій з метою покращити ситуацію. Проект розпочався у листопаді і тривав до вересня 2006 року.

Прес-реліз УГСПЛ, поширений на круглому столі доступний тут: index.php?id=1159346905

Книжка “Регіональні особливості дотримання прав людини в Україні”, видана українською та англійською мовами. Книжка англійською мовою знаходиться на англійській версії сайту. Книжка українською у форматі MS Word тут: doc-file (928.768 kb). Книжка українскьою у форматі HTML знаходиться тут: index.php?id=1159393277

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: