Публікація

Регіональна програма з прав людини в Швеції

Інститут прав людини та гуманітарного права імені Рауля Валенберга в місті Лунд (Швеція) проводить з 26 квітня по 14 травня 2004 року регіональну програму з прав людини.

Програма включає огляд міжнародної системи сприяння розвитку правам людини та їхньому захисту, реалізації та контролю за дотриманням прав людини, а також роль універсальних та регіональних організацій в цьому процесі. Особливу увагу буде приділено ситуації на Балканах та у країнах СНД.

Програма ґрунтується на міждисциплінарному підході та розроблена для працівників державного та громадського сектору (в тому числі державних службовців, суддів та працівників правоохоронних органів), викладачів ВУЗів та представників неурядових організацій.

Учасникам програми надається стипендія, що покриває проїзд, проживання, харчування, страховку, вартість курсу та літератури.

Для участі в програмі буде відібрано 25 чоловік з усіх країн СНД, крім Туркменістану, а також з Албанії, Болгарії, Боснії та Герцеговини, Македонії, Румунії, Сербії та Чорногорії, Хорватії.

Робоча мова – англійська. Заявки приймаються до 13 лютого 2004 року, заявки, що надійшли після цього терміну не розглядаються.

Додаткову інформацію та анкету у форматі PDF можна отримати, надіславши запит на адресу: [email protected].

Секретаріат Ради українських правозахисних організацій

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: