Публікація

Протокол

УПРАВЛІННЯ МВС УКРАЇНИ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ

ПРОТОКОЛ
засідання Громадської ради з питань забезпечення прав людини при УМВС України у Волинській області

17 жовтня 2006 року м. Луцьк

Співголови:
– начальник Управління МВС України у Волинський області генерал-майор міліції Швидкий В.В.
– ректор Волинського державного університету ім. Лесі Українки Коцан І.Я.
Присутні – члени громадської ради при УМВС

Порядок денний:

1. Про створення, цілі та завдання Громадської ради з питань забезпечення прав людини при УМВС України в області.
2. Про додаткові заходи щодо покращення умов тримання спецконтингенту в спец установах області згідно вимог МВС України та європейських норм і стандартів, недопущення порушень законності.

1. СЛУХАЛИ:
Інформацію помічника Міністра внутрішніх справ України у Волинській області Відділу представників міністра в областях Апарату Міністра МВС України про створення, цілі та завдання Громадської ради з питань забезпечення прав людини при УМВС України в області.

РАДА УХВАЛИЛА:
1. Інформацію прийняти до відома.
2. Затвердити керівний склад Громадської ради.
3. Обрати співголовами – начальника УМВС України у Волинській області генерал-майора міліції Швидкого В.В. та ректора Волинського державного університету ім. Лесі Українки Коцана І.Я., відповідальним секретарем помічника начальника УМВС по зв’язках з громадкістю Бородчука В.К.
4. Рекомендувати Громадській раді з питань забезпечення прав людини при УМВС взяти за основу напрацювання Громадської ради при МВС України створеній відповідно до наказу МВС від 27.12.2005р. № 1243.

2. СЛУХАЛИ:
Інформацію заступника начальника Управління – начальника міліції громадської безпеки УМВС України в області полковника міліції Шелепіна С.В. про додаткові заходи щодо покращення умов тримання спецконтингенту в спец установах області згідно вимог МВС України та європейських норм і стандартів, недопущення порушень законності.

РАДА УХВАЛИЛА:
1. Інформацію прийняти до відома.
2. Вийти з клопотанням до МВС України щодо виділення коштів на реконструкцію ІТТ УМВС України у Волинській області згідно наказу МВС України від 15.11.2005 №1001.
3. Створити постійно діючу групу з числа працівників УМВС області для здійснення перевірки законності утримання та поміщення спецконтингенту у спеціальні установи міліції. Забезпечити щотижневий її виїзд в МРВ області, результати роботи та виявлені недоліки виносити на розгляд оперативних нарад и керівництва УМВС України у Волинській області, де приймати конкретні рішення щодо недопущення порушень в подальшому. До винних вживати суворі заходи дисциплінарного впливу.
4. Працівникам апарату УМВС щомісячно проводити заняття з начальниками спецустанов області та щоквартально з працівниками МРВ області, які залучаються до охорони та конвоювання спецконтингенту. На даних заняттях в обов’язковому порядку проводити вивчення порядку поміщення та утримання спецконтингенту в спецустанови міліції області.
5. Контроль за виконанням рішень покласти на відповідального секретаря Бородчука В.К.

Співголова Співголова

В.В. Швидкий І.Я. Коцан

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: