Публікація

Протокол

ПРОТОКОЛ № 1

засідання Громадської ради при Управлінні МВС України в Луганській області з питань забезпечення прав людини

 

29.11.2006  м. Луганськ

На засіданні Ради були присутні: 

Члени громадської ради при УМВСУ – 13 чол. (відсутні Богдалов А.Х. –  хворий, Трофименко В.М. – відпустка).

Запрошені:

Начальник ЦЗГ УМВСУ  Савченко Т.М.

 

Порядок денний:

 

1. Організаційні питання. Вибори Співголів Ради, їх заступників та секретаря Ради від представників громадськості.

2. Визначення пріоритетних напрямків діяльності Громадської ради при Управлінні МВС України в Луганській області з питань забезпечення прав людини, закріплення за ними відповідальних (уповноважених) членів Ради.

І. СЛУХАЛИ:

Інформацію начальника УМВСУ Гуславського В.С., помічника Міністра (представника в УМВСУ в Луганській області) Лаптєва М.І. щодо створення Громадської ради при Управлінні МВС України в Луганській області з питань забезпечення прав людини.

ВИСТУПИЛИ:

Архіпов В.І., Войцицька О.В., Гончаров В.Л., Ковєшнікова Л.В., Кривошапка В.Г., Пінчук В.О.

УХВАЛИЛИ:

1. Керівництво Громадською радою при Управлінні МВС України в Луганській області з питань дотримання прав людини здійснювати через двох співголів – по одному представнику від МВС України в Луганській області та громадських організацій правозахисного спрямування.

2. Співголовами обрати Гуславського Володимира Станіславовича – від УМВСУ, Кривошапку Валентину Григоріївну від громадських організацій.

3. Заступниками Співголів ради обрати Пінчука Василя Олександровича – від УМВСУ, Ковєшнікову Лілію Володимирівну від громадських організацій.

4. Секретарем Ради від громадських організацій обрати Тунтуєву Світлану Володимирівну.

5. Члену громадської ради Пінчуку В.О. надати доручення начальнику ВДЗР УМВСУ (Колтуновій О.О.) до 10.12.2006 спільно з відповідальним секретарем Ради опрацювати порядок ознайомлення (з урахування вимог режиму таємності) співголови та членів Ради від громадських організацій з відомчими несекретними нормативними актами, що стосуються сфери захисту прав людини та порядку діловодства Ради.

6. Відповідальному секретарю Ради Дахно С.О. до 08.12.2006:

6.1. Створити список членів Ради в якому вказати посади, контактні телефони, поштові та електронні адреси установ (організацій) в яких вони працюють. Указаним списком забезпечити кожного члена Ради.

6.2. Вирішити питання з керівництвом УІТ УМВСУ щодо виділення на сервері електронної пошти УМВСУ поштової скриньки для забезпечення роботи Ради.

6.3. Узгодити з керівництвом ВДЗР УМВСУ питання ведення діловодства Ради.

6.4. Надати заявку до ВРЗ УМВСУ щодо матеріально-технічного забезпечення роботи секретаріату Ради.

ІІ. СЛУХАЛИ:

Інформацію Співголови Ради Гуславського В.С., помічника Міністра (представника в УМВСУ в Луганській області) Лаптєва М.І. щодо  визначення пріоритетних напрямків діяльності Громадської ради при Управлінні МВС України в Луганській області з питань забезпечення прав людини, закріплення за ними відповідальних (уповноважених) членів Ради.

ВИСТУПИЛИ:

Архіпов В.І., Видря О.В., Войцицька О.В., Гончаров В.Л., Ковєшнікова Л.В., Кривошапка В.Г., Панков О.Г., Пінчук В.О., Тунтуєва С.В.,

УХВАЛИЛИ:

1. Членам Громадської ради до 5 грудня поточного року опрацювати та надати до секретаріату Ради для узагальнення та надання для розгяду Співголовами Ради запропоновані на засіданні пропозиції щодо закріплення членів ради відповідальними (уповноваженими) за пріоритетними напрямками діяльності Ради та пропозиції щодо підготовки плану роботи Ради на І-й квартал 2007 року.

2. Секретариату Ради (Дахно С.О., Тунтуєва С.В.) узагальнити та надати на розгляд Співголовам Ради до 10 грудня п.р. пропозиції щодо призначення членів ради відповідальними (уповноваженими) за пріоритетними напрямками діяльності Громадської ради при Управлінні МВС України в Луганській області з питань дотримання прав людини та плану роботи Ради на І-й квартал 2007 року.

Відповідальний секретар Ради   С.О. Дахно

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: