Публікація

Проект UCAN презентує щорічний конкурс грантів партнерства з представлення інтересів та захисту прав (адвокасі)

У вівторок, 27 січня 2004 року, проект „Мережа громадянської дії в Україні” (UCAN) проведе у Києві презентацію другого туру загальнонаціонального конкурсу грантів для організацій громадянського суспільства, що працюють у сфері адвокасі.

Презентація відбудеться у конференц-залі Національної Академії Наук України за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 55 (3-ій поверх). Початок презентації об 11-ій годині. Початок реєстрації учасників о 10:30.

Під час презентації представники організацій громадянського суспільства матимуть змогу ознайомитися з умовами конкурсу, правилами участі у ньому, а також основними вимогами щодо подання грантових пропозицій.

Презентації нового конкурсу грантів також відбудуться у п’яти обласних центрах України – Херсоні, Луганську, Хмельницькому, Чернігові та Дніпропетровську. Розклад регіональних презентацій буде повідомлено додатково.

Інформація про умови конкурсу грантів партнерства з адвокасі, а також аплікаційні форми будуть розміщені на веб-сайті проекту UCAN www.ucan-isc.org.ua 27 січня 2004 року.

Секретаріат Ради українських правозахисних організацій

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: