Публікація

Про результати проекту: «Інформування й консультування селян з питань аграрної реформи через районні газети", а також проету „Створення механізмів незалежного громадського "аудиту" для підвищення ефективності діяльності комітетів самоорганізації населення у м. Луганську».

Дійсний проект мав на меті дослідження двох найважливіших аспектів соціального життя в районах області – дотримання майнових прав селян у ході аграрної реформи й просвітницької ролі районних газет на селі в контексті актуальних соціальних конфліктів. Проект здійснений Суспільним Комітетом захисту конституційних прав і свобод громадян.

А також представлений звіт з проекту “Створення механізмів незалежного громадського “аудиту” для підвищення ефективності діяльності комітетів самоорганізації населення у м. Луганську». Даний проект задуманий і реалізований як спроба:
а) створити механізм залучення жителів конкретного району міста Луганська (квартал Шевченка) у постійно діючий процес громадського контролю (аудиту) за комунальними службами міста; б) виявити корупційні механізми у сфері надання комунальних послуг населенню.

doc-file (470.528 kb)

doc-file (470.528 kb)

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: