Публікація

Презентація доповіді «Адвокати в окупації»

У четвер, 20 грудня, о з 10:00 до 11:00 в Українському кризовому медіа-центрі (Київ, вул. Хрещатик, 2) відбудеться презентація Доповіді «Адвокати в окупації», підготовленої Українською Гельсінською спілкою з прав людини у партнерстві з Регіональним центром прав людини, адвокатами з окупованих територій України та адвокатами переселенцями. 

До Дня адвокатури України буде презентовано перше в Україні дослідження щодо ситуації з дотриманням прав адвокатів в умовах збройного конфлікту за період 2014-2018 років. Під час заходу будуть представлені цифри, факти та власний досвід окремих адвокатів щодо стану інституту адвокатури на окупованих територіях, а також положення з захистом професійних прав адвокатів з окупованих територій з боку органів адвокатського самоврядування України. Учасниками брифінгу також будуть озвучені рекомендації щодо поліпшення ситуації із дотриманням гарантій адвокатської діяльності в умовах збройного конфлікту. 

Учасники прес-брифінгу: 

Олександр Павліченко, виконавчий директор Української Гельсінської спілки з прав людини. 

Роман Мартиновський, адвокат, експерт Регіонального центру прав людини 

Лілія Гемеджі, правозахисниця та адвокат з Криму 

Ольга Семенюк, адвокат, внутрішньо переміщена особа з тимчасово окупованих територій на Сході України. 

До участі у заході запрошуємо представників ЗМІ, органів влади, неурядових організацій, посольств та міжнародних структур.  

Реєстрація учасників на місці. 

Проходитиме трансляція прес-брифінгу онлайн, в тому числі з англійським перекладом на сайті УКМЦ: http://uacrisis.org/. 

Якщо у Вас виникнуть будь-які запитання, будь ласка, звертайтеся до Кирила Сидорчука, менеджера з адвокації та PR (Українська Гельсінська спілка з прав людини, програма USAID «Права людини в дії»), за телефоном: (063)-205-47-00 чи електронною адресою:  [email protected]

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: