Публікація

Презентація базового дослідження з правосуддя перехідного періоду в Україні

23 травня 2017 року експертна група адвокатів, вчених та правозахисників презентує перший в Україні «товстий» критичний аналіз – «Чи готові українці сприйняти міжнародний досвід у сфері примирення та збройних конфліктів»?

Під час круглого столу «Базове дослідження із застосування правосуддя перехідного періоду в Україні» будуть обговорені: сучасні пост-конфліктні моделі зарубіжних країн, доцільність амністії для воєнних злочинців, перспективи гібридних судів в Україні.

Запрошені – працівники Міністерства юстиції, Генеральної прокуратури, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, Міністерства  інформаційної політики України, Управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України, експерти міжнародних та національних неурядових організацій.

Захід відбудеться у залі Вченої ради Київського інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка (вул. Мельникова, 36/1, 3 поверх), з 11.00 до 13.00. Реєстрація та вітальна кава – з 10.30 год.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: