Публікація

Правозахисники запрошують долучитись до флешмобу у Львові, Харкові, Маріуполі та Слов’янську

17 жовтня 2017 року у Львові на площі Шашкевича, 1 (площа перед Головним управлінням юстиції у Львівській області) о 13:00 відбудеться флешмоб «Визнай своїх дітей, Україно!» Одночасно такі ж акції пройдуть у Харкові, Слов’янську та Маріуполі.

Мета флешмобу – привернути увагу громадськості та влади України до дискримінації громадян України під час реєстрації фактів народження та смерті, що відбулись на тимчасово окупованій або неконтрольованих Урядом територіях України. Організатори флешмобу: ГО «Центр правових та політичних досліджень «СІМ» у партнерстві з Українською Гельсінською спілкою з прав людини.

скачанные файлы

До участі у флешмобі запрошуються представники ЗМІ та усі небайдужі громадяни.

Допоможемо почути дискримінованих!

За більш детальною інформацією прохання звертатись за телефоном (067) 802-03-80 та/або електронною поштою [email protected]. Прохання повідомити про свою участь у флешмобі представників ЗМІ заздалегідь задля підготовки додаткового прес-пакету.

Контактні особи

у Маріуполі: 0983831528 Василь;
у Слов’янську: 0506363043 Вадим;
у Харкові: 0990632737 Юрій.

Проект «Усунення дискримінації громадян України при реєстрації фактів народження та смерті, що відбулись на тимчасово окупованій та не контрольованих Урядом територіях України» реалізується за фінансової підтримки Фонду сприяння демократії Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Вимагаємо припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів

Представники українського громадянського суспільства констатують небезпечну тенденцію щодо переслідування органами правопорядку антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів...

12 April 2024

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: