Публікація

Право та Інтернет

7-8 жовтня 2004 року в Москві пройде VІ Міжнародна конференція “Право й Інтернет”. Конференція проводиться в рамках Програми ЮНЕСКО “Інформація для всіх” у режимі заходу національних експертів країн Східної Європи і Центральної Азії.

Мета Конференції – об’єднати зусилля юристів, фахівців в галузі інформаційних і комунікаційних технологій, інтернет-громадськості, інших зацікавлених осіб для розв’язання питань, пов’язаних з особливостями правового регулювання і правозастосування в інтернетпросторі.

У рамках конференції відбудеться: пленарне засідання „Правові та етичні регулятори у кіберпросторі”; три секції: „Доступ до державних інформаційних ресурсів. Законодавство на офіційних сайтах органів влади”, „Право інтелектуальної власності у кіберпросторі”, „Протиправний зміст, антигромадська поведінка і захист інформації у кіберпросторі”; круглий стіл на тему „Право електронних ЗМІ”.

Для участі у Конференції представникам ЗМІ необхідно надіслати в оргкомітет акредитаційну форму не пізніше п’ятого жовтня. Бажаючим виступити з доповідями потрібно надіслати тексти доповідей або заявки на участь у конференції до 10 вересня.

Організатори:

– Російський комітет Програми ЮНЕСКО “Інформація для всіх”

– Міністерство культури і масових комунікацій Російської Федерації

– Бюро ЮНЕСКО в Москві

– Кафедра ЮНЕСКО по інтелектуальній власності

– Російський союз юристів

– Компанія “Гарант”

– Фонд громадських ініціатив та політики в Інтернет (GІPІ)

Більш докладна інформація про конференцію: http://www.ifap.ru/pi

РУПОР

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: