Публікація

«Права вимушених переселенців» – випуск газети поновлено!

Чугуївська правозахисна група відновила випуск на Харківщині видання «Права вимушених переселенців», яке є спецвипуском газети «Правова ПОЗИЦІЯ».

Спецвипуск «Права вимушених переселенців» публікується в рамках ініціативи ЧПГ «Зміцнення громадянського суспільства, журналістської спільноти та інтеграція внутрішньо переміщених осіб на території Харківської області» за підтримки Генерального консульства Федеративної Республіки Німеччина у Донецьку з тимчасовим офісом у Дніпрі.

01_chpg_newspaper_position-refugee

У газеті йдеться про проблеми переселенців, які мешкають на Харківщині, про те, як фахівці ЧПГ та інших волонтерських організацій надають їм правову й соціальну допомогу, а також містить дані профільних досліджень і юридичні поради.

За словами провідного аналітика Чугуївської правозахисної групи Романа Лихачова, ідея з виданням газети з’явилася під час спілкування з переселенцями. Останні не раз говорили, що їм необхідна спеціалізована інформація, проте не завжди в наявності є доступ до Інтернету.

Нагадаємо, що «ПОЗИЦІЯ. Права вимушених переселенців» виходила у формі бюлетеня ЧПГ ще в грудні 2015 – серпні 2016 року. Відтепер правозахисники зробили газету для внутрішньо переміщених осіб регулярною.

У доданому файлі – спецвипуск №1 за 2017 рік.

Більше матеріалів читайте на сайті «Захист прав вимушених переселенців»: http://www.pereselenci.kh.ua/.

Підготував Юрій Чумак

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: