Публікація

Поліцейський коледж Шотландії високо оцінив роботу Української Гельсінської спілки з прав людини

Поліцейський коледж Шотландії подякував Українській Гельсінській спілці з прав людині за проведення “української сесії” під час майстер-класу, присвяченого проблемам реформування цивільного сектору безпеки.

Нагадаємо, що захід відбувся 19-25 вересня 2016 року у знаменитому Поліцейському коледж Шотландії, розташованому у замку Тулліаллан. Учасниками майстер-класу стали поліцейські високопосадовці Канади, Великої Британії, Швеції, Нідерландів, Австралії, США та Німеччини. Реформа цивільного сектору безпеки є складовою більш широкої сучасної концепції реформування українського суспільства — правосуддя перехідного періоду.

img_4782

Лист подяки від поліцейського коледжу

Керівник аналітичного напрямку Української Гельсінської спілки з прав людини Олег Мартиненко, як один з авторів Стратегії розвитку органів внутрішніх справ України, провів з учасниками майстер-класу огляд проблем, пов’язаних з участю неурядового сектору в реформуванні силових структур. Шотландський поліцейський коледж цього року став випробувальним майданчиком, де УГСПЛ отримала високу оцінку у проведенні «української сесії», що поєднувала лекційний матеріал, обговорення проблемних питань та презентацію перспективних напрямків реформ правоохоронної сфери.

9 00525

Правозахисник прокоментував оцінку УГСПЛ британськими фахівцями:

«Щорічний майстер-клас для вищого керівного складу поліції проводиться світовим співтовариством з метою підготовки майбутніх головних радників міжнародних місій, як наприклад, Консультативна місія ЄС в Україні. Отримати місце у такому майстер-класі – свідоцтво високої кваліфікації поліцейського службовця. Отримати запрошення викладати таким висококваліфікованим поліцейським – окрема відзнака для неурядових національних експертів», – зазначає Олег Мартиненко.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: