Публікація

Новини від Генпрокуратури та Міністерства охорони здоров’я України по справі Кейвана

УГСПЛ отримала нові цікаві відомості по справі Івана Кейвана. Так, Міністерство охорони здоров’я доручило управлінню охорони здоров’я Івано-Франківської обласної державної адміністрації забезпечити дитину обстеженням та лікуванням згідно з рекомендацією спеціалістів.

З прокуратурою справи цікавіші.

Як ми вже повідомляли 13.02 цього року, Генеральна прокуратура України відповіла на звернення Української Гельсінської спілки з прав людини стосовно справи Івасика Кейвана. У відповіді було вказано, що звернення УГСПЛ передано до прокуратури Івано-Франківської області (на яку, власне, УГСПЛ і скаржилась). /index.php?id=1202898725

Сьогодні ж УГСПЛ отримала відповідь на своє звернення вже від прокуратури Івано-Франківської області. Виявляється, за вказівкою Генеральної прокуратури України кримінальна справа, для проведення подальшого досудового слідства, передана в прокуратуру Тернопільської області. А це означає, що звернення Української Гельсінської спілки прямує вже до Тернополя.

Як розвиватимуться події далі, і яку відповідь надасть прокуратура Тернопільської області – ви зможете прочитати на нашому сайті.

Детальніше з матеріалами по справі Івана Кейвана можна ознайомитись тут:

/index.php?id=1201010278

/index.php?id=1201010525

/index.php?id=1202126121

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: