Публікація

Нацрада з питань телебачення та радіомовлення ганьбить себе на всю країну

Нацрада з телерадіомовлення поскаржиться Генпрокуратурі на суди, повідомила на офіційному сайті прес-служба цього органу. Більш абсурдного звернення зі сторони державної структури важко й уявити.

Причиною подання Нацадою звернення до Генпрокуратури стало скасування судом їх рішення. Начебто це є втручанням в діяльність Національної ради з телебачення та радіомовлення.

Виходить, що Нацрада може приймати будь-які рішення, а скасувати їх ніхто не має права. Бо це вже буде втручанням в діяльність цього високоповажного органу.

Цікаво, а що Генеральна прокуратура може зробити суддям? Нічого! Абсолютно нічого. Вона не є наглядовим органом для судів і суддів. Вона взагалі не має і не може мати впливу на цей орган. Більш того, на суди і суддів впливати не може ніхто. Адже вони незалежні. Ну, мають бути таким.

Чесно кажучи, будь якій особі, що має юридичну освіту (та і не тільки), хибність дій Нацради очевидна. А хіба там немає юристів? Якщо так, я дуже здивуюсь. Якщо ні, треба, ой як треба взяти їх на роботу. Щоб не ганьбитися подібними заявами на всю країну.

Марина Говорухіна

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: