Публікація

Національна поліція оголосила про вакансії в Управлінні забезпечення прав людини

Національна поліція України розмістила на своєму офіційному сайті оголошення про конкурс на заміщення ряду вакантних посад у власному Управлінні забезпечення прав людини. Серед них начальник Управління, начальник відділу Управління та шість посад головних спеціалістів.

У вимогах до кандидатів зазначені наступні критерії:

  • громадянство України;
  • вища освіта за рівнем магістра або спеціаліста;
  • післядипломна освіта у сфері управління (магістр);
  • на посаду начальника Управління: стаж роботи на керівних посадах в державній службі чи на керівних посадах в інших сферах управління не менше 5 років та досвід з управління персоналом;
  • на посаду начальника відділу: стаж роботи в державній службі на посаді головного спеціаліста не менше 3 років або стаж роботи на керівних посадах в інших сферах економіки не менше 5 років;
  • на посаду головного спеціаліста: стаж роботи на посаді провідного спеціаліста в державній службі не менше 1 року або стаж роботи в інших сферах управління не менше 3 років.

Серед досвіду, який є критерієм надання переваги зазначені вільне володіння англійською та участь в роботі правозахисних установ та громадських організацій.

Конкурс включатиме проходження кількох етапів. Заявку на участь в конкурсі можна подати, заповнивши анкету, строком до 25 березня. Після отримання запрошення, зверніться особисто за адресою м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 54.

Перелік необхідних документів, основні функції Управління забезпечення прав людини можна знайти на сайті Нацполіції.

Більше інформації за телефоном – (044) 271-90-66, з 9:00 до 18:00 в робочі дні.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: