Публікація

На Вінниччині розпочинається проект із захисту прав ВІЛ-інфікованих та хворих на СНІД

13 жовтня 2004 року в приміщенні конференц-залу готелю „ПОДІЛЛЯ” о 14 годині відбудеться прес-конференція та круглий стіл, присвячені початку спільного проекту Вінницької Правозахисної Групи, Вінницького обласного Центру СНІДу та Благодійного фонду „Позитив” з надання правової та соціальної допомоги хворим на ВІЛ-інфекцію.

В прес-конференції візьмуть участь Головний лікар обласного Центру СНІД Олександр Приходський, Координатор Вінницької Правозахисної Групи Дмитро Гройсман та Голова благодійного Фонду „Позитив” Ігор Матковський. Журналістам буде надано останню інформацію про стан епідемії ВІЛ/СНІД на Вінниччині, основні проблеми, з якими стикаються ЛЖВС (люди, що живуть с ВІЛ/СНІД) в суспільстві, про партнерські плани державних органів охорони здоров’я, правозахисних та ВІЛ-сервісних неурядових організацій.

Одразу після прес-конференції розпочне свою роботу круглий стіл, присвячений обговоренню шляхів захисту прав ЛЖВС як частини ширшої проблеми захисту прав пацієнтів в Україні. В роботі круглого столу візьмуть участь практичні лікарі, вчені, організатори охорони здоров’я, адвокати, правозахисники, представники ВІЛ-сервісних організацій, журналісти, представники неурядових організацій, що опікуються правами пацієнтів з інших регіонів України.

Проект „Захист прав та інтересів людей, які живуть з ВІЛ через поглиблення взаємодії державних, правозахисних та ВІЛ-сервісних НУО” підтримано Міжнародним Альянсом з ВІЛ/СНІД в Україні www.aidsalliance.kiev.ua

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ ТА АКРЕДИТАЦІЯ ДЛЯ УЧАСТІ У ЗАХОДІ:

Офіс ВПГ тел/факс: (0432) 326-321

Дмитро Гройсман: (067) 284 64 50

Віктор Ролік: (067) 430 15 20

e-mail: [email protected]

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: