Публікація

На початку вересня відбудуться громадські слухання законопроекту „Про перехоплення телекомунікацій”

2 вересня в конференц-залі „Українського дому” відбудуться громадські слухання законопроекту „Про перехоплення телекомунікацій” (Київ, вул. Хрещатик, 2, 5-й поверх, початок о 9:30).

Організатори слухань – Інтернет Асоціація України за партнерства МГО “Інтерньюз-Україна” та ВГО “Українська Інтернет Спільнота”. Інформаційний партнер – видавничий дім “Софт Пресс”.

До участі у слуханнях запрошені:

– народні депутати України – представники Комітетів Верховної Ради з питань будівництва, транспорту, житлово-комунального господарства і зв’язку; з питань євро інтеграції та ін., а також представники Апарату верховної Ради України;

 – представники ДПА, МВС, Міноборони та інших органів виконавчої влади;

– представники провідних телекомунікаційних компаній, бізнес-асоціацій та представники третього сектору;

 – представники ЗМІ.

Під час слухань обговорюватимуться питання про відповідність законопроекту „Про перехоплення телекомунікацій” Конституції України, вимогам Євросоюзу, зобов’язанням України перед Радою Європи щодо неухильного дотримання конституційних прав громадян; дієвість механізмів контролю за впровадженням і здійсненням перехоплення телекомунікацій; гарантії від зловживань силових структур, що надає запропонований до обговорення законопроект; економічні наслідки прийняття Закону „Про перехоплення телекомунікацій та вартість його впровадження для учасників ринку та Державного бюджету України.

 Більш докладна інформація

http://www.gipi.internews.ua/ukr/interception/

тел./факс: 458-4440,

електронна адреса: [email protected].

 РУПОР

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: