Публікація

МІПЛ та УГСПЛ запустили розсилку з найважливішими матеріалами з гарячих точок України

Для вас важливі статті з гарячих точок зі свідченнями очевидців? Медійна ініціатива за права людини у співпраці з УГСПЛ готує розсилку найважливіших матеріалів!

З початком війни медіа та соцмережі пришвидшили темп роботи і публікують набагато більше інформації, ніж раніше. Всю інформацію неможливо охопити. У цьому потоці ви можете пропустити наші матеріали.Аби уникнути цього, запустили поштову розсилку українською та англійськими мовами. Двічі на тиждень розсилатимемо свіжі матеріали з гарячих точок.

 

Розсилка буде корисна для вас, бо:

  • ми публікуємо винятково оригінальні матеріали;
  • ми беремо коментарі у свідків воєнних злочинів і можемо поділитися контактами наших героїв з їх дозволу;
  • у наших матеріалах – коментарі юристів щодо кваліфікації злочинів, правової перспективи окремих епізодів тощо.Підписатися на українську розсилку можна ТУТ.
    Підписатися на англійську розсилку можна ТУТ.

 

Будь ласка, після підписки, перевірте папку спам та реклама.

 

УГСПЛ бере участь у створенні інфоматеріалів щодо гарячих точок у рамках програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Права людини в дії», яка виконується Українською Гельсінською спілкою з прав людини. 

У світі, USAID є однією з провідних установ у сфері розвитку, яка виконує роль каталізатора цих процесів та допомагає досягати позитивних результатів. Діяльність USAID є проявом доброчинності американського народу, а також підтримує просування країн-отримувачів допомоги до самостійності та стійкості та сприяє забезпеченню національної безпеки та економічного добробуту США. Партнерські стосунки з Україною USAID підтримує з 1992 року; за цей час, загальна вартість допомоги, наданої Україні з боку Агентства, склала понад 3 млрд. доларів США. До поточних стратегічних пріоритетів діяльності USAID в Україні належать зміцнення демократії та механізмів досконалого врядування, сприяння економічному розвитку та енергетичній безпеці, вдосконалення систем охорони здоров’я та пом’якшення наслідків конфлікту у східних регіонах. Для того, щоб отримати додаткову інформацію про діяльність USAID, просимо Вас звертатися до Відділу зв’язків з громадськістю Місії USAID в Україні за тел. (+38 044) 521-57-53. Також пропонуємо завітати на наш вебсайт: http://www.usaid.gov/ukraine, або на сторінку у Фейсбук: https://www.facebook.com/USAIDUkraine.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: