Публікація

Медіа Клуб обговорюватиме тему “Інтернет-ЗМІ: регулювати чи ні?”

У п’ятницю, 23 січня, о 15.00 на засіданні Медіа Клубу обговорюватиметься тема „Інтернет-ЗМІ: регулювати чи ні?”

До розгляду пропонуються наступні питання:

– Вплив Інтернет-сегменту на розвиток ЗМІ в Україні. Чи є Інтернет-ЗМІ серйозним конкурентом іншим групам медіа. Особливості Інтернет-ЗМІ.

– Позитивні наслідки відсутності регулювання. Свобода слова.

– Негативні наслідки відсутності регулювання . Використання Інтернет ЗМІ у політичних цілях (“злив інформації”, “інфо-кілерство” тощо). Боротьба оперативності з вірогідністю.

– Юридичний статус Інтернет-ЗМІ: чи можна і чи необхідно нормативно регулювати Інтернет і за якими критеріями. Чи доцільне прийняття окремого законодавства, яке б стосувалося Інтернету ?

– Британський досвід – Чи регулювання Інтернет-ЗМІ загрожує свободі слова зокрема і розвитку Інтернету взагалі?

– Перспективи – Бліц-опитування

Медіа Клуб проводиться в рамках проекту “Медіареформи” у приміщенні Києво-Могилянської академії: вул. Волоська, б. 8/5, корпус 5, аудиторія 208.

Заявки надсилати: тел.(044) 463-58-62; 463-58-63, e-mail: [email protected]

Засідання Медіа Клубу відбуваються у рамках проекту «Медіа реформи», який започатковано Урядом Великої Британії. Проект має на меті згуртувати впливових професіоналів, діяльність яких пов’язана з мас-медіа, для створення більш сприятливого клімату для незалежних ЗМІ. У рамках проекту діє Медіа-клуб та Центр медіареформ у Національному університеті «Києво-Могилянська академія» (НаУКМА). З британського боку в проекті беруть участь фірма TADS і Лідський університет. Українськими партнерами проекту є також Незалежна Асоціація Телерадіомовників (НАМ), Могилянська школа журналістики (НаУКМА), Інтернет-газета “Телекритика”, журнал “Телерадіокур’єр” та Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП).

Секретаріат Ради українських правозахисних організацій

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: