Публікація

Львівська влада пішла назустріч вимогам журналістів

Львівська міська рада відгукнулася на заклик журналістів і створила спеціальну депутатську комісію для вивчення обставин і наслідків реставрації історичної частини міста та використання коштів, виділених на святкування його 750-річчя. Міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв, що цій комісій буде надано найвищий статус.

Комісія має проаналізувати заяву працівників мас-медіа та прозвітувати перед депутатським корпусом. Щоправда, дату, до якої вона має подати висновки, депутати не визначили.

До складу комісії увійшли керівники всіх фракцій міської ради, а також керівник депутатської комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища Віктор Москалюк. Очолює групу секретар Львівської міської ради Володимир Квурт.

Нагадаємо, у четвер, 7 вересня, понад 60 львівських журналістів прийшли на сесію Львівської міської ради, щоб оприлюднити своє звернення з приводу нищення історичного центру міста, здійсненого під час підготовки до святкування 750-річчя Львова.

Вони звернулися до депутатів з вимогою негайно припинити подальше руйнування Львова, створити спеціальну депутатську комісію для вивчення обставин і наслідків псевдореставрації та назвати винуватців вандалізму на площі Ринок.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: