Публікація

Київська міліція побила мітингуючих проти підвищення тарифів на проїзд

Громадська організація “Фундація регіональних ініціатив” повідомляє про жорстоке поводження столичних міліціянтів з мітингувальниками. Зокрема, представники організації стверджують, що міліціонери у особливо грубій формі затримували мирних протестуючих, перехожих та журналістів.

В зв’язку з цим, громадська організація звернулася до Міністра внутрішніх справ з наступною заявою:
” Міністру внутрішніх справ України
Юрію Луценку

Юрію Віталійовичу!

За інформацією нашої організації, вчора, 9 листопада, під час громадської акції протесту проти підвищення тарифів у столичному метрополітені працівниками міліції у особливо грубій формі були затримані мирні протестуючі, перехожі та журналісти. Більше того – деяких затриманих працівники міліції жорстоко побили. Зокрема, одного з молодих хлопців на очах у свідків тягнули за волосcя, били ногами та палицями.

Київська міська організація Всеукраїнської молодіжної громадської організації “Фундація регіональних ініціатив” вимагає офіційних пояснень з приводу дій працівників міліції під час громадської акції проти підвищення тарифів у столичному метрополітені. А також вимагає провести службове розслідування та покарати винних у відповідності до норм чинного законодавства.

Голова Київської міської організації
Всеукраїнської молодіжної громадської організації
“Фундація регіональних ініціатив” Михайло Лебедь”

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: