Публікація

Інфографіка. Звіт роботи громадських приймалень УГСПЛ за перше півріччя 2018-го року

Програма USAID «Права людини в дії», яка виконується Українською Гельсінською спілкою з прав людини, підтримує діяльність мережі громадських приймалень у провадженні правової допомоги постраждалим від збройного конфлікту та внутрішньо переміщеним особам з Криму та сходу України

Фото обкладинки: Правозахисна група «СІЧ», громадська приймальні УГСПЛ у м. Дніпрі

Мережа включає громадські приймальні в м. Слов’янську, ТорецькуМаріуполі, Краматорську, ПокровськуСумах та Дніпрі, які надають допомогу постраждалому від конфлікту населенню східної України, Київську об’єднану приймальну з питань Криму та Донбасу, а також приймальню у м. Херсоні зі справ вимушених переселенців АР Крим та м. Севастополь.

Інфографіка доступна нижче

 

Американський народ, через USAID, надає економічну та гуманітарну допомогу по всьому світу понад 55 років. В Україні допомога USAID надається у таких сферах як: економічний розвиток, демократія та управління, охорона здоров’я і соціальний сектор. Починаючи з 1992 р., USAID надало Україні технічну та гуманітарну допомогу на суму 1,8 мільярда доларів.

Детальнішу інформацію про програми USAID в Україні можна отримати на офіційному веб-сайті USAID http://ukraine.usaid.govта сторінці у Facebook https://www.facebook.com/USAIDUkraine.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: