Публікація

Громадське слухання щодо законопроектів про мирні збори та демонстрації

Громадське слухання щодо законопроектів про мирні збори та демонстрації буде проведено Радою українських правозахисних організацій, Інститутом “Республіка” та Харківською правозахисною групою за підтримки міжнародного фонду „Відродження” 25 травня в м. Києві в приміщенні Регіонального центру Академії правових наук України (вул. Пилипа Орлика, 3) з 10.00 до 13.30, реєстрація з 9.30, обід з 14.00 до 15.00.

Кожний учасник отримає друковані примірники двох законопроектів, що зареєстровані у Верховній Раді України, а саме:

1) Проект закону № 5242 „Про порядок організації і проведення мирних заходів та акцій в Україні , внесений народними депутатами України Г.Й.Удовенком, І.І.Миговичем, І.В.Сподаренком, В.В. Таран-Терен;

2) Проект закону № 5242-2 „Про збори, мітинги, походи і демонстрації” , внесений Президентом України.

Також під час слухань будуть оприлюднені результати моніторингу правозахисних організацій права на мирні збори, що проводився під час травневих свят.

Для участі в громадських слуханнях просимо надсилати повідомлення на адресу: [email protected] або за телефоном: (044) 417 41 18.

Просимо надсилати свої аналітичні правові коментарі щодо проекту законів про мирні збори та демонстрації на адресу: [email protected]. Організатори громадських слухань в разі підготовки правового коментарю сплачують відповідний гонорар автору.

Узагальнені коментарі та зауваження до законопроектів будуть пізніше надруковані в окремій збірці та передані для ознайомлення народним депутатам України та до профільного Комітету Верховної Ради України.

Для додаткової інформації просимо звертатися до виконавчого секретаря РУПОРа Володимира Яворського за тел.: (044) 4174118 або (067) 6714556.

Секретаріат Ради українських правозахисних організацій

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: