Публікація

Форум громадських правозахисних організацій України „Права людини на виборах” розпочнеться 31 березня

Рада українських правозахисних організацій та Чернігівський громадський комітет захисту прав людини за підтримки Міжнародного фонду “Відродження” проводять у місті Києві 31 березня – 1 квітня 2004 року Перший Форум громадських правозахисних організацій України “Права людини на виборах”.

Цей захід проводиться з метою обговорення та визначення напрямів спільної діяльності громадських правозахисних організацій під час виборчої кампанії 2004 року, а також вироблення стратегії співпраці правозахисних організацій на найближчий рік.

В рамках Форуму відбудуться пленарне засідання, організована зустріч тематичних робочих груп для обговорення шляхів співпраці та методик
реалізації мережевих проектів, відбудеться виставка громадських правозахисних організацій України, а також презентація донорських програм для правозахисних організацій.

У роботі Форуму візьмуть участь понад 150 представників громадських правозахисних організацій з усіх регіонів України, міжнародні консультанти та представники: донорських організацій, дипломатичного корпусу, партнерських структур із країн Центральної та Східної Європи, а також закордонні громадські діячі, гості та журналісти.

Уже погодилися взяти участь у форумі представники від Міжнародної Гельсінської Федерації, Московської гельсінської групи, Інституту прав людини (Росія), Європейського центру прав ромів та інших відомих організацій.

Керуючись наміром забезпечити якнайширше представництво громадських правозахисних організацій з усіх регіонів України, Оргкомітет Форуму оголосив відкритий конкурс на участь у ньому. Кожна організація могла подати заявку на участь у Форумі. На сьогодні прийом заявок завершено.

За цей період до оргкомітету Форуму надійшло понад 100 заяв від організацій з різних куточків України.

Форум відбудеться в готелі „Русь” у м. Києві. Реєстрація починається о 9 годині. Початок пленарного засідання о 9 годині.

Контакти Оргкомітету Форуму:

Олексій Тарасов, Голова Чернігівського громадського комітету захисту прав людини: 14000, м. Чернігів, вул. Горького 57/1, тел. +38 (0462) 165-381, [email protected].

Володимир Яворський, виконавчий секретар Ради українських правозахисних організацій, [email protected].

Для співпраці зі ЗМІ: Вікторія Онищенко, [email protected]

Оргкомітет Форуму

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: